Pamaké:AAM76

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

AAM76 ngaran lengkepna Aam Amarullah. Pituin urang Garut tur nganjrek di Garut. Sapopoe ngasuh barudak di sakola. Loba nu nyangka lalaki kasamaran ku ngaran. Padahal asli awewe, geus boga anak dua.

Sim kuring pamilon wiki sabanda II taun 2018