Pamaké:Abee Arturo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Pahlawan Bertopeng

Abee Arturo Almachzumi saenyana lain ngaran asli paméré kolot, saenyana ngaran aslina mah leuwih hadé tur leuwih bermakna daripada ngaran nu ayeuna ditémbongkeun dina ieu kaca. Lahir di kota leutik camperenik alias kota tahu nu kamari ieu gapura selamat datangna karék runtuh. Salila hirupna leuwih resep ngabolang jeung pipindahan ti hiji tempat ka tempat lainna. Kiwari keur usaha satékah polah sangkah bisa lulus sarjana ti salasahiji universitas teknik nu pangkolotna di Ibukota.

Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. --ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.31 (UTC)

.