Pamaké:Amaturrahim Astutiningtyas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Assalamuallaikum sadayana :)

Sampurasun ^ ^

Nepangkeun nami abdi Amaturrahim Astutiningtyas ngan bilih panjang teuing aranjeun tiasa manggil abdi Tyas atanapi alien :v