Pamaké:Anisnut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

wilujeung siang, simkuring Annisa NTiara Hadimartono, biasa di panggil anisnut. anisnut téh papanjangan tina wasta abi. rerencangan sadayana nyebat kitu cenah pédah nami abi teh panjang teuing asa ngewa cenah awewe nami panjang-panjang teuing téh. sareng kecap "Anisnut" téh kawilang lucu. ah, nya abi mah tarimakeun wé ai saur batur lucu mah.


Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. --ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.32 (UTC)

.