Pamaké:Anjarsari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Simkuring Anjarsari diraksukan saragam Pramuka

Wanoja anu kiwari ngaleukeunan studi pascasarjana di IPB Bogor. Bari ngeusi longsongna waktu, manehna ilubiung dina Wikipedia basa Sunda. Anu mudah-mudahan anu dipilampah ku manehna teh bisa jadi mangpaat.


Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. --ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.32 (UTC)

.