Pamaké:Aris riyanto

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

ga bisa basa sunda, trims

Katerangan Babel Pamaké
jv-N Naraguna iki panutur ibu basa Jawa.
id-N Pengguna ini merupakan penutur asli bahasa Indonesia.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
Pamaké dumasar basana