Pamaké:Azmi1995

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia:Babel
Citakan:User bew
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
ms-2 Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang sederhana dalam Bahasa Melayu.
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.
Citakan:User ace-0
Citakan:User ar-0
Citakan:User cs-0
de-0 Dieser Benutzer hat keine Deutschkenntnisse.
Citakan:User el-0
Citakan:User es-0
fr-0 Cet utilisateur ne comprend pas le français ou seulement avec des difficultés notables.
Citakan:User it-0
Citakan:User ja-0
Citakan:User jv-0
Citakan:User ko-0
Citakan:User la-0
Citakan:User nl-0
Citakan:User pl-0
Citakan:User ru-0
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Citakan:User th-0
Citakan:User tr-0
Citakan:User zh-0
Téang Basa pamaké