Pamaké:Bennylin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nama saya Benny. Hubungi saya

Matrix[édit | édit sumber]

Special:Statistics[édit | édit sumber]

Special:Recentchanges[édit | édit sumber]

100 Perubahan anonim terakhir yang belum dipatroli
Daptar singgetan:
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
D
Éditan Wikidata
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit

17 Oktober 2019

16 Oktober 2019

14 Oktober 2019

12 Oktober 2019

11 Oktober 2019

Special:Newpages[édit | édit sumber]

100 Artikel baru

Special:Newimages[édit | édit sumber]

20 Berkas baru

Wikimedia[édit | édit sumber]