Pamaké:Bennylin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nama saya Benny. Hubungi saya

Matrix[édit | édit sumber]

Special:Statistics[édit | édit sumber]

Special:Recentchanges[édit | édit sumber]

100 Perubahan anonim terakhir yang belum dipatroli
Daptar singgetan:
D
Éditan Wikidata
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit
Halaman yang dipantau sementara

13 Juni 2021

12 Juni 2021

9 Juni 2021

7 Juni 2021

Special:Newpages[édit | édit sumber]

100 Artikel baru

Special:Newimages[édit | édit sumber]

20 Berkas baru

Wikimedia[édit | édit sumber]