Pamaké:Ciaurlec

    Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
    Wikipedia:Babel
    Citakan:User it
    fr-3 Cette personne peut contribuer avec un niveau avancé de français.
    en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
    es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
    Citakan:User pt-1
    su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
    Téang Basa pamaké

    Redirectltr.png it:Utente:Ciaurlec