Pamaké:Cucu siti fatimah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Assalamu'alaikum, sampurasun dulur-dulur! Nepangkeun wasta pun Cucu Siti Fatimah, kawitna ti Ciamis. Tempat ping gumelar di Ciamis ping 25 juni 1997 ayeuna abdi mahasiswa di Departemen Pendidikan Bahasa Daerah UPI. Kalangenan ayeuna nuju resep nongton film, film romance seringna mah.

Cucu Siti Fatimah
Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. --ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.35 (UTC)

.