Pamaké:D'SpecialOne

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hendra Prastiawan


Hendra Prastiawan (Hendra) nya éta Wakil Bendahara Dewan Pengurus Wikimedia Indonesia masa jabatan 2012-2015. Saméméhna kungsi jadi Pelatih Panitia dina proyék Wikimedia Cipta jeung Sundapedia 2011 nu dialpukahan ku Wikimedia Indonesia. Hendra lulus ti Fakultas Ilmu Komputer, Sistem Informasi, Universitas Mercubuana taun 2011.

Taun 2012, Hendra ilubiung dina proyek Cipta Media Bersama salaku Pelatih Wiki keur nu nararima hibah. Kungsi ilubiung ogé dina proyék Papat Limpad 2012 salaku Pelatih Panitia jeung Keuangan Proyék. Taun 2014, Hendra ilubiung dina pasanggiri Bebaskan Pengetahuan 2014 salaku Pelatih Panitia sakumaha dina proyék-proyék saméméhna.


Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011"
Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda"
Logo nulis Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda" Panitia pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda"