Pamaké:Dena19

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

wasta abdi Dena Suryani Taufik,sakola di SMAN 1 Banjaran kelas X IPS 4,tempat ping gumelar Bandung,09 september 2003,alamat abdi di kp.Cimaung des.Cimaung kec.Cimaung kab.Bandung.