Pamaké:Fadilah Rohmawan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wasta simkuring Mohamad Fadilah Rohmawan,abdi cicing di kp.sindangsari Rt 01/11,Desa.banjaran,Kec.Banjaran,Kab.Bandung,Indonesia

Simkuring dilahirkeun di Bandung,tabu 07.32 enjing-enjing dinteun minggu,28 april 2002

Simkuring miboga karesep maen airsoft