Pamaké:Fannyrhm

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

wasta pun Fanny Rahma Insani. Hobby abdi ngahaleuang. Cita-cita abdi hoyong janten artis penyanyi.