Pamaké:Fjr ab~suwiki

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.


Téang Basa pamaké

punten abdi nang nyieun babel babel hungkul sok atuh ai anjeun hayang nempo profil urang klik baé urang