Pamaké:Gaja

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
id-0 Pengguna ini tidak mengerti bahasa Indonesia, atau hanya dengan sangat sulit.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.


es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
Téang Basa pamaké

Gtk-go-forward-ltr.svg hu:User:Gaja