Pamaké:Hugo.arg

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
Citakan:User lt
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.


Citakan:User es-2
Citakan:User ru-2
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké

Hi! I'm a sysop of Lithuanian, Samogitian and Guarani wikipedias.

You can contact me here

Jawa