Pamaké:Jimmybiba

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia can bogaeun kaca Pamaké kalawan judul "Jimmybiba"

Jieun kaca "Pamaké:Jimmybiba"

Mangkahadé! Wikipedia téh lain layanan iklan. Artikel promosi ngeunaan diri anjeun, babaturan anjeun, usaha anjeun; atawa artikel nu dijieun minangka bagian tina kampanyeu dagang atawa promosi, bisa dihupus luyu jeung kawijakan ngahapus. Pikeun ngalenyepanana, mangga baca spam.