Pamaké:Juju julaeha01

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tepakeun nami abdi juju julaeha,abdi sakola di SMAN 1 BANJARAN kelas x ips 4. alamat bumi abdi di kp badra rt 02, rw 09. tempat pigumelar di Bandung,10 febuari 2003.