Pamaké:Kanaranana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wasta abdi Kharisma, abdi lahir di Bandung 10 Maret 2003, abdi ayeuna kelas 11, abdi hobyna ngomong, abdi linggih di Bandung, abdi resep lalaguan.