Pamaké:Khrnssrhmm

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

nepangkeun wasta abdi Khoirunisa Ameilia, abdi sakola di SMAN 1 Banjaran kelas 10. karesep abdi maca buku novel, abdi babar di Bandung, 14 Mei 2003. abdi kagungan instagram namina @khrnssrhmm hehe