Pamaké:Masyi Mashiroh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun! Nepangkeun nami abdi Masyi, nami lengkepna Masyi Mashiroh. Abdi sakola kelas 10 di SMA 1 Banjaran, Kabupaten Bandung.

Abdi babar kaping 10 Juli 2003 di Bandung. Karesep abdi nyaeta maca sareng nulis.