Pamaké:Maung Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
ja-1 この利用者は簡単日本語を話します。
Téang Basa pamaké
Maung Bandung
Katerangan lian
Gumelar 27 Juli 1995
Bandung, Jawa Kulon

Nepangkeun, nami kuring Maung Bandung. Lahir di Bandung, 27 Juli 1995. Kuring ayeuna sakola di SMP Negeri II Tanjungsari, Sumedang. Kuring sabenerna mah boga imah di Bandung, tapi lantaran kudu ngarengsekeun heula sakola, samentawis kuring cicing heula di Sumedang. Mun geus anggeus SMP, Insya Allah kuring rek balik ka Bandung jang neruskeun ka SMK.

Sabenerna mah kuring teh leuwih loba aktif di Wikipedia Indonesia. Tapi lantaran kuring urang Sunda, asa kurang lengkep lamun kuring teu mere kontribusi di Wikipedia Sunda.

Salam, --Maung Bandung (sawala) 07:16, 2 Agustus 2010 (UTC)