Pamaké:Mrjwwd

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nepangkeun nami (identitas) abdi MRJWWD

Wikimedia-logo-id.svg Pamaké ieu salaku pamilon di palatihan nulis #WikiLatih pada tanggal 13 Séptémber 2021.


 
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.


 

Indonésia