Pamaké:Nu nulis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tepangkeun wasta abdi Rahman Hermansah, sakola di SMA negeri 1 Banjaran, kelas X IPA.

Hatur nuhun...