Pamaké:Nurjatii.r

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sampurasun,

Nepangkeun, wasta abdi Nurjati Rahayu. Abdi sakola di SMAN 1 Banjaran, Kab. Bandung. Kelas X IPA 5. Abdi babar di Bandung, kaping 19 Januari 2003. Karesep abdi nyaeta maca buku fiksi.