Pamaké:Riska Ayu Eka Putri

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Riska Ayu Eka Putri nyekel kembang anu dirangkai ku sorangan.

Kenalkeun, wasta pun Riska Ayu Éka Putri. Nénéhna tiasa Riska atanapi Putri. Kiwari tos ngarengsekeun kuliah di jurusan Élmu Komunikasi Universitas Airlangga. Wanoja asli Cianjur ieu resep maca tur diskusi ngeunaan pilem, utamana pilem Hollywood anu genréna science fiction, perang, jeung musikal. Salian resep nulis jeung nongton, anjeuna resep ngarangkai kembang. Kungsi ogé ngiringan kursus ngarangkai kembang di kota Bandung.


Sakali mangsa anjeuna kungsi jadi Pinunjul II dina lomba karya tulis ilmiah. Dina sertipikat penghargaana, aya kalimah kieu, "kudu geus nepi saméméh indit, kudu geus pok saméméh ngomong." Kalimah éta jadi silokaning hirupna sakaligus pangéling yén hirup téh kudu panjang pipikiran tur gedé kawani.