Pamaké:SU11Cece

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cece Hidayat,nganggo kaos Aku Kreatif yang Aktif

Nepangkeun,sim kuring Cece Hidayat,guru basa Sunda di SMP Negeri 13 kota Bandung, ayeuna ngiringan janten pamilon Sundapedia 2011,pasanggiri nulis dina Wikipedia basa Sunda.Ti ngawitan ping 17 september 2011 dugi ka ping 12 Oktober 2011 kedah aktip mukaan,ngeusian,ngedit,sareng ngalongokan Wikipedia basa Sunda,margi dipeunteun ku juri,salami 5 dinten teu kenging noron absen tina ieu kagiatan,margi dianggap GUGUR. Dina munggaran mah kedah ngadamel artikel sampurna nganggo 5 rujukan,kedah aya gambar,wikifisasi,interwiki,sareng kategori.Sementawis mah teu acan tiasa da nuju diajar keneh.Ke upami tiasa mah bade unggal dinten ngalebetan artikel saseueur-seueurna, supados kenging point ageung,atanapi lebet kana rengking hiji. Cag sakieu heula we....diajar ngedit ngeusian profil heula....engke disambung deui!

Mudah-mudahan sim kuring tiasa kapilih janten juara ku Dewan Juri Sundapedia 2011.....insya Allah!


Tulisan nu keur dikeureuyeuh diedit babak 1:

  1. Hardjapamekas
  2. Hadiah Hardjapamekas
  3. Basisir Langit
  4. Yayasan Kabudayaan Rancage
  5. Surachman R.M.
  6. Kumpulan sajak
  7. Sajak Sunda
  8. Campaka (majalah)
  9. Candra (majalah)
  10. Kiwari (mj)
  11. Kutawaringin (majalah)
  12. Panghegar (mj)
  13. Pelet (mj)
  14. Sangkuriang (mj)
  15. Sari (majalah)
  16. Langensari (mj)
  17. Cahara Bumi Siliwangi
  18. Turus (mj)
  19. Balebat (mj)
  20. Cakakak (mj)
  21. Baranangsiang
  22. Anting Perak
  23. Demi Pasukan
  24. Kanjut Kundang


Tulisan nu dikeureuyeuh diedit dina babak 2:

  1. Utuy T Sontani
  2. Dangding
  3. Carita Biasa
  4. Dogdog Pangrewong
  5. Sari (majalah)
  6. Langensari (majalah)
  7. Bentang Pasantren
  8. Budak Minggat
  9. Muh.Rustandi Kartakusuma
  10. Persatuan Islam


Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011"