Pamaké:SU20Evita

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SU20Evita

Nepangkeun, Wasta sim kuring Evita, pamilon Sundapedia 2011, pasanggiri nulis dina Wikipedia Basa sunda

Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011"
Banrstar-SU.png Sundapédia 2011
"Béntang Sundapédia 2011" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina pasanggiri nulis "Sundapédia 2011" dina Wikipédia basa Sunda. {{{1}}}