Pamaké:Septiani09

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

nepangkeun wasta abdi septiani panca wardani, abdi sakola di SMAN 1 banjaran, di kelas 10 ips 3, tempat pigumelar di Bandung kaping 17 september 2003 abdi linggih di Arjasari