Pamengkang, Kramatwatu, Sérang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Pamengkang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Banten
Kabupatén Sérang
Kacamatan Kramatwatu

Pamengkang nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Kramatwatu, Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]



Gnome-home.svg
  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745