Lompat ke isi

Pamoyanan, Kadipatén, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Pamoyanan
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Pamoyanan
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanKadipatén

Pamoyanan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadipatén, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.