Pangakuan diplomatik

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pangakuan Diplomatik nyaéta kawijakan politik hiji nagara keur ngaku kana ayana nagara atawa pamarentahan nagara séjén, dumasar kana hukum jeung nembongkeun hasil kaputusan ti pamaréntahan éta nagara tur pangakuan sacara hukum internasional. Pangakuan ieu bisa sacara de facto atawa de jure tur biasana diembarkeun ku pamaréntah.


Nulis.jpg