Pangkalan, Cikidang, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pangkalan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Cikidang

Pangkalan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikidang, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg