Lompat ke isi

Pangkalan, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Pangkalan
Peta
Peta lokasi Kacamatan Pangkalan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.15.02

Pangkalan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]