Parongpong, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Parongpong, Bandung)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Kacamatan Parongpong

Peta lokasi Kacamatan Parongpong
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega 45,15 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 113.211 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Parongpong nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Citakan:Parongpong, Bandung Kulon