Parongpong, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Parongpong

Peta lokasi Kacamatan Parongpong
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 45,15 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 113.211 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Parongpong nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png