Parung Panjang, Parung Panjang, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Parung Panjang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Parung Panjang

Parung Panjang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Parung Panjang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg