Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – 400 méter putri

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Nomor dina
Pasanggiri Atlétik
Jero Rohangan
Éropa 2000

Athletics pictogram.svg
Lumpat
60 m   putra   putri
200 m putra putri
400 m putra putri
800 m putra putri
1500 m putra putri
3000 m putra putri
60 m gawang putra putri
4×400 m éstapét putra putri
Nomor lapangan
Luncat luhur putra putri
Luncat gantar putra putri
Luncat jauh putra putri
Luncat jangkit putra putri
Tolak pélor putra putri
Gabungan
Péntatlon putri
Héptatlon putra
Kotak ieu: temposawalaédit

Nomer 400 méter putri dina Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 lumangsung dina 25-27 Pébruari.

Nu meunang[édit | édit sumber]

Emas Pérak Perunggu
Svetlana Pospelova
Bandéra Rusia Rusia
Natalya Nazarova
Bandéra Rusia Rusia
Helena Fuchsová
Bandéra Céko Céko

Hasil[édit | édit sumber]

Heat[édit | édit sumber]

3 kahiji ti saban heat (Q) jeung 3 salajengna anu [panggancangna (q) asup ka semifinal.

Réngking Heat Nami Kabangsaan Wayah Cutatan
1 3 Svetlana Pospelova Bandéra Rusia Rusia 51.84 Q, PB
2 1 Natalya Nazarova Bandéra Rusia Rusia 52.07 Q
3 3 Anja Rücker Bandéra Jérman Jérman 52.39 Q
4 1 Daniela Georgieva Bandéra Bulgaria Bulgaria 52.67 Q
5 1 Claudia Marx Bandéra Jérman Jérman 52.76 Q
6 2 Helena Fuchsová Bandéra Céko Céko 52.88 Q
7 2 Irina Roshikhina Bandéra Rusia Rusia 52.97 Q
8 3 Jitka Burianová Bandéra Céko Céko 53.10 Q
9 2 Karen Shinkins Bandéra Irlandia Irlandia 53.20 Q
10 1 Virna De Angeli Italia Italia 53.30 q
11 1 Otilia Ruicu Romania Romania 53.40 q, PB
12 3 Gudrun Arnardóttir Israél Israél 53.60 q, SB
13 2 Zana Minina Bandéra Lituania Lithuania 53.82
14 2 Francesca Carbone Italia Italia 53.86
14 3 Marie-Louise Bévis Bandéra Perancis Perancis 53.86
16 2 Georgeta Lazar Romania Romania 54.49
17 3 Andrea Burlacu Romania Romania 55.20

Semifinal[édit | édit sumber]

3 kahiji ti saban semifinal asup langsung (Q) ka final.

Réngking Heat Nami Kabangsaan Wayah Cutatan
1 1 Natalya Nazarova Bandéra Rusia Rusia 51.79 Q
2 2 Svetlana Pospelova Bandéra Rusia Rusia 52.24 Q
3 2 Daniela Georgieva Bandéra Bulgaria Bulgaria 52.32 Q
4 1 Helena Fuchsová Bandéra Céko Céko 52.45 Q
5 1 Claudia Marx Bandéra Jérman Jérman 52.65 Q
6 2 Karen Shinkins Bandéra Irlandia Irlandia 52.80 Q, RA
7 2 Jitka Burianová Bandéra Céko Céko 52.96
8 1 Irina Rosikhina Bandéra Rusia Rusia 53.05
9 2 Gudrun Arnardóttir Israél Israél 53.14
10 1 Virna De Angeli Italia Italia 53.37
11 1 Otilia Ruicu Romania Romania 53.44
2 Anja Rücker Bandéra Jérman Jérman DNF

Final[édit | édit sumber]

Réngking Nami Kabangsaan Wayah Cutatan
1 Svetlana Pospelova Bandéra Rusia Rusia 51.66 PB
2 Natalya Nazarova Bandéra Rusia Rusia 51.69
3 Helena Fuchsová Bandéra Céko Céko 52.32
4 Karen Shinkins Bandéra Irlandia Irlandia 53.15
Daniela Georgieva Bandéra Bulgaria Bulgaria DQ
Claudia Marx Bandéra Jérman Jérman DNF

Réferénsis[édit | édit sumber]