Pasar Baru, Medan Kota, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Pasar Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Kota

Pasar Baru nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Kota, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Kota, Medan


Gnome-home.svg