Pasar Lapan, Air Putih, Batu Bara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pasar Lapan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténBatu Bara
KacamatanAir Putih

Pasar Lapan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Air Putih, Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Air Putih, Batu Bara


Gnome-home.svg