Paulo Gali

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paulo Domingos Gali da Costa Freitas atanapi katelah Gali Freitas mangrupikeun pamaén bal anu asalna ti Timor Leste sareng maén kanggo Lalenok United.[1]

Paulo Gali
Informasi pribados
Nami lengkep Paulo Domingos Gali da Costa Freitas
Lahir 31 Désémber 2004 (2004-12-31) (yuswa 16)[2]
Tempat lahir Dili, Timor Leste
Posisi Penyerang
Informasi klub
Klub ayeuna Lalenok United
Nomor 46
Karir junior
- SLB Laulara
Karir sénior*
Taun Tim Midang (Gol)
2017–18 SLB Laulara - (-)
2019– Lalenok United 2 (1)
Tim nasional
2019 Timor Leste 2 (0)
  • Midang jeung gol di klub sénior ngan diétang ti liga doméstik .

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. https://www.transfermarkt.com/paulo-gali/profil/spieler/750058
  2. https://today.line.me/id/v2/article/Kapten+Timor+Leste+U+15+Terindikasi+Pencurian+Umur-MvrRJV