Paya, Padang Cermin, Pesawaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Paya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesawaran
KacamatanPadang Cermin

Paya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Cermin, Kabupatén Pesawaran, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Padang Cermin, Pesawaran