Pecut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Pecut nyaéta hiji alat anu dijieun tina rangrang kai, hoe, atawa iteuk nu disambung ku lantenan tali anu gunana pikeun ngagitik ingon-ingon sarupaning munding atawa sapi sangkan manut sakahayang anu ngurus.


Nulis.jpg


Nulis.jpg