Pesisir Kalér, Pesisir Kulon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pesisir Utara

Peta lokasi Kacamatan Pesisir Utara
Propinsi Lampung
Kabupatén Pesisir Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pesisir Utara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pesisir Barat, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Pesisir Barat Citakan:Pesisir Utara, Pesisir Barat


Nuvola filesystems folder home.png