Pete Buttigieg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pete Buttigieg
Wali Kota South Bend ka-ke-32
Incumbent
Awal jabatan
1 Januari 2012
Saméméhna Steve Luecke
Katerangan lian
Gumelar Peter Paul Montgomery Buttigieg[1]
19 Januari 1982 (1982-01-19) (yuswa 37)
South Bend, Indiana, A.S.
Partéy pulitik Démokrat
Pameget/istri Chasten Glezman (m. 2019)
Ramatloka

Peter Paul Montgomery Buttigieg (gumelar 19 Januari 1982) nyaéta Wali Kota South Bend, Indiana période 2012-2020. Buttigieg mangrupa anak ti papasangan Joseph Buttigieg jeung Jennifer Anne.[2] Salakina nyaéta Chasten Glezman.[3]

Rujukan[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg