Petir Hilir, Baregbeg, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Petir Hilir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanBaregbeg

Petir Hilir nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Baregbeg, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg