Portal:Keur lumangsung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Warta nu Keur Lumangsung

Gnome globe current event 1.svg
Wilujeng sumping di kaca warta nu keur lumangsung.

Kumargi SDM Wikipédia Sunda kirang kénéh, ieu kaca teu acan tiasa kagarap sacara aktif.
Mangga uningaan:
Current event marker.svg Wikipedia:Peristiwa terkini (Wikipédia basa Indonésia)
Gnome-globe.svg Wikipedia:Current events (Wikipédia basa Inggris).

sunting   

Jejer Utama


sunting   

kajadian dina Agustus 2020


Keur lumangsung
Agustus 2020
Salasa, 01:37 UTC
Salasa, 08:37 WIB
Salasa, 09:37 WITA
Salasa, 10:37 WIT


sunting   

Kalender


sunting   

Arsip

2019: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·
2018: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·
2017: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·
2016: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·
2015: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·
2014: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·



Tingali ogé Wikinews.
Wikimedia Commons miboga média nu patali jeung nu keur lumangsung.
 
Kumpulan warta jeung sumber

리얼먹고🎛3️⃣2️⃣6️⃣🕒🕡🕝🕑5️⃣🕔🕠 1. 학습목표Gzyd4sgYdf다고말했다? 2. 123456789101112131415번는 ~11시40분전화01048291452