Portal:Keur lumangsung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Wilujeng sumping di kaca warta nu keur lumangsung

Kumargi SDM Wikipédia Sunda kirang kénéh, ieu kaca teu acan tiasa kagarap sacara aktif.
Mangga uningaan:
Current event marker.svg Wikipedia:Peristiwa terkini (Wikipédia basa Indonésia)
Gnome-globe.svg Wikipedia:Current events (Wikipédia basa Inggris).
Jejer utama
[[Gambar:|100px|right|]]
Tingali ogé Wikinews.
Wikimedia Commons miboga média nu patali jeung nu keur lumangsung.

Désémber 2017

Slobodan Praljak

Keur lumangsung: Béntrok Nagara Bagéan Rakhine Kalér 2016–17
Nu kiwari pupus: Bondan Winarno Abdurrahman Laila Sari Djohan Effendi


Séptémber 2017

Uhuru Kenyatta 2014 (kénca) jeung Raila Odinga 2009 (katuhu)

Keur lumangsung: Béntrok Nagara Bagéan Rakhine Kalér 2016–17
Nu kiwari pupus: Thomas Meehan James Joseph Dresnok Jerry Lewis‎


Agustus 2017

Samagaha

Keur lumangsung:
Nu kiwari pupus: Jerry Lewis Ruth Pfau Basofi Sudirman‎ Ryan Thamrin‎


Juli 2017

Leupasna gunung és tina Lémpéngan És Larsen C, Antartika

Keur lumangsung: Krisis Marawi Krisis diplomatik Qatar
Nu kiwari pupus: Liu Xiaobo


Juni 2017

Portal:Keur lumangsung/Juni 2017

Méi 2017

Lambang Wiki Sabanda



April 2017

Lambang Wiki Sabanda

Keur lumangsung: Panangguhan kawijakan imigrasi AS Patempuran Mosul
Nu kiwari pupus: Emma Morano Renita Sukardi Yevgeny Yevtushenko


Maret 2017

Carrie Lam

Keur lumangsung: Panangguhan kawijakan imigrasi AS Patempuran Mosul
Nu kiwari pupus: John Surtees Hasyim Muzadi Éko DJ


Pébruari 2017

Portal:Keur lumangsung/Pébruari 2017

Januari 2017

Portal:Keur lumangsung/Januari 2017

 
Nu geus kaliwat per bulanna
 
Kumpulan warta jeung sumber