Portal:Keur lumangsung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Wilujeng sumping di kaca warta nu keur lumangsung

Kumargi SDM Wikipédia Sunda kirang kénéh, ieu kaca teu acan tiasa kagarap sacara aktif.
Mangga uningaan:
Current event marker.svg Wikipedia:Peristiwa terkini (Wikipédia basa Indonésia)
Gnome-globe.svg Wikipedia:Current events (Wikipédia basa Inggris).
Jejer utama
[[Gambar:|100px|right|]]
Tingali ogé Wikinews.
Wikimedia Commons miboga média nu patali jeung nu keur lumangsung.

Désémber 2017[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Désémber 2017

Séptémber 2017[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Séptémber 2017

Agustus 2017[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Agustus 2017

Juli 2017[édit sumber]

Leupasna gunung és tina Lémpéngan És Larsen C, Antartika

Keur lumangsung: Krisis Marawi Krisis diplomatik Qatar
Nu kiwari pupus: Liu Xiaobo


Juni 2017[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Juni 2017

Méi 2017[édit sumber]

Lambang Wiki Sabanda



April 2017[édit sumber]

Lambang Wiki Sabanda

Keur lumangsung: Panangguhan kawijakan imigrasi AS Patempuran Mosul
Nu kiwari pupus: Emma Morano Renita Sukardi Yevgeny Yevtushenko


Maret 2017[édit sumber]

Carrie Lam

Keur lumangsung: Panangguhan kawijakan imigrasi AS Patempuran Mosul
Nu kiwari pupus: John Surtees Hasyim Muzadi Éko DJ


Pébruari 2017[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Pébruari 2017

Januari 2017[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Januari 2017

 
Nu geus kaliwat per bulanna
 
Kumpulan warta jeung sumber