Portal:Keur lumangsung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Wilujeng sumping di kaca warta nu keur lumangsung

Kumargi SDM Wikipédia Sunda kirang kénéh, ieu kaca teu acan tiasa kagarap sacara aktif.
Mangga uningaan:
Current event marker.svg Wikipedia:Peristiwa terkini (Wikipédia basa Indonésia)
Gnome-globe.svg Wikipedia:Current events (Wikipédia basa Inggris).
Jejer utama
[[Gambar:|100px|right|]]
Tingali ogé Wikinews.
Wikimedia Commons miboga média nu patali jeung nu keur lumangsung.

Méi 2015[édit | édit sumber]

MESSENGER - spacecraft at mercury - atmercury lg.jpg

Januari 2015[édit | édit sumber]



 
Nu geus kaliwat per bulanna
 
Kumpulan warta jeung sumber