Portal:Keur lumangsung/2015

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Désémber 2015[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Désémber 2015

Séptémber 2015[édit sumber]

Agustus 2015[édit sumber]

Juli 2015[édit sumber]

Juli 2015:

NH-Pluto-color-NewHorizons-20150713.png

Keur lumangsung: Krisis hutang pamaréntah Yunani
Nu kiwari pupus: Satoru Iwata Omar Sharif Saud Al Faisal


Juni 2015[édit sumber]

Méi 2015[édit sumber]

MESSENGER - spacecraft at mercury - atmercury lg.jpg

April 2015[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/April 2015

Maret 2015[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Maret 2015

Pébruari 2015[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Pébruari 2015

Januari 2015[édit sumber]