Portal:Keur lumangsung/2017

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Désémber 2017

Slobodan Praljak

Keur lumangsung: Béntrok Nagara Bagéan Rakhine Kalér 2016–17
Nu kiwari pupus: Bondan Winarno Abdurrahman Laila Sari Djohan Effendi


Séptémber 2017

Keur lumangsung: Béntrok Nagara Bagéan Rakhine Kalér 2016–17
Nu kiwari pupus: Thomas Meehan James Joseph Dresnok Jerry Lewis‎


Agustus 2017

Samagaha

Keur lumangsung:
Nu kiwari pupus: Jerry Lewis Ruth Pfau Basofi Sudirman‎ Ryan Thamrin‎


Juli 2017

Leupasna gunung és tina Lémpéngan És Larsen C, Antartika

Keur lumangsung: Krisis Marawi Krisis diplomatik Qatar
Nu kiwari pupus: Liu Xiaobo


Juni 2017

Portal:Keur lumangsung/Juni 2017

Méi 2017

Lambang Wiki Sabanda



April 2017

Lambang Wiki Sabanda

Keur lumangsung: Panangguhan kawijakan imigrasi AS Patempuran Mosul
Nu kiwari pupus: Emma Morano Renita Sukardi Yevgeny Yevtushenko


Maret 2017

Carrie Lam

Keur lumangsung: Panangguhan kawijakan imigrasi AS Patempuran Mosul
Nu kiwari pupus: John Surtees Hasyim Muzadi Éko DJ


Pébruari 2017

Portal:Keur lumangsung/Pébruari 2017

Januari 2017

Portal:Keur lumangsung/Januari 2017