Portal:Keur lumangsung/Agustus 2017

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Samagaha

Keur lumangsung:
Nu kiwari pupus: Jerry Lewis Ruth Pfau Basofi Sudirman‎ Ryan Thamrin‎